„A szépség nem kisminkelt arcot jelent, hanem öntudatot, szellemi és testi vitalitást és pozitív, ápolt megjelenést.” (Gertraud Gruber)

Bio Release Fejmasszázs

A bioenergiák erősítésére

Az eredetileg nyugati medicinából származó közérzeti masszázs erősíti a teljesítménykényszer, feszültség és szellemi-lelki konfliktusok által gyengített bioenergiát. Az arc, a fejbőr és a tarkóterület kozmetikai masszázsa gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): fejmasszázs

Online bejelentkezés

 

Hydrowellness plus

A hydrowellness technika  bármilyen bőrre, még a legérzékenyebbre  is alkalmazható.

Az  algalapocskákat egy speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett masszázs technikával viszem a bőrbe. Tartósítószer és illatanyagmentes kombináció, igazi nyári csemege a bőrnek. A legkiválóbb megoldás a dehidratált bőrre, mely kellemesen hűsít a nagy melegben. Dehogy télen se kelljen nélkülöznünk ezt a kényeztető kezelést a hidegérzetet meleg gőz ellensúlyozza…

A bőr láthatóan feszesebbé,  rugalmasabbá válik!

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): hydrowellness

Online bejelentkezés

Idegpálya masszázs

Az idegpálya masszázs egy méregtelenítő masszázs. Az idegvégződéseken dolgozik, figyelembe véve a meridiánokat.

A bőr keringését és anyagcsere folyamatait stimulálja. Az masszázs után a bőr feszes és üde színű lesz!

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Idegpálya masszázs (60 perc) vagy Idegpálya masszázs és arcdekoltázs masszázs (90 perc)

Online bejelentkezés

Symphonie bio lifting kezelés

prémium kategória

Mitől különleges ez a kezelés?

A felhasznált hatóanyagok melyek tisztán növényi bio anyagokból állnak, ásványiolaj-. paraffin-, színezék és tartósítószermentesek így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják, nincsennek nemkívánt mellékhatások.  A termékek és a kezelési technika két év munkájának az eredménye, melyet a Gruber cég egy német plasztikai sebész segítségével közösen dolgozott ki. A kifejlesztett “Tension-Line Masssage” fokozza a vérkeringést, gyengéden szabályozza a nyirokáramlást és salaktalanító hatású.

A Symphonie luxuskezelés koronája a revitalizó hatású “Push-Up Treatment”.

A Tension Line masszázs végén növényi hatóanyagokkal és algával átitatott, újszerű vlies-maszkot magas koncentráltságú hatóanyag oldattal aktiválunk.  A bőr sugárzó, élettel telivé válik. Keringésfokozó, kötőszövet erősítő, egyedülálló lifting hatású élménykezelés. Jelentősen késlelteti a bőr biológiai öregedésének folyamatát. A finom lifting hatás javítja az izomtónust és fokozza a bőr anyagcseréjét.

Ezt a masszázst különösen szeretem, mert nemcsak látványos eredményt nyújt, de abban a szerencsés helyzetbe volt részem, hogy a németországi anyacég Rottach Egern-i oktatási központjában sajátíthattam el!

MenXO kezelés a férfiaknak

Manapság egyre nagyobb tért követelnek maguknak a kozmetikai ipar terén a férfiak, szinte napról napra új termékek kínálják magukat az áruházak polcain amelyek mind az erősebb nem képviselőit célozzák!

Valóban a férfiak más típusú termékeket kívánnak, mint mi nők és nemcsak az illat terén válogatósabbak de a krémek konzisztenciáját tekintve is mást igényelnek.

Ezt figyelembe véve alkotott új termék családot és kezelést a férfiak számára Gertraud Gruber.

Immár három igazán kivételes, és tökéletesen férfiakra szabott kezelést ajánlok azok számára is akik a kozmetikába járást túl nőies dolognak tartják! Garantálhatom, bármelyik kezelést választják is, meg fog változni a véleményük.

A férfi termékek alkohol, paraffin és parabén mentes készítmények. A termékek vizes-friss illata decens, féfiasan elegáns stílusú és a bőrnek a luxus-ápoltság érzését adja.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: kozmetika | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Arckezelés férfi (90 perc)

Online bejelentkezés
  • GERTRAUD GRUBER KOSMETIK minősítése:
  • GMP- GOOD MANUFACTURING PRACTICE minősítési rendszer Manapság rendkívüli módon előtérbe helyezték és az érdeklődés középpontjába emelték a kozmetikai termékek minőségét , eredetét bizonyító tanusítványokat, jelvényeket. Több szervezet is rendelkezik kozmetikai tanusítványok odaítélésével, melyek elbírálásakor az adott terméknek különböző kritériumrendszernek kell megfelelni, hogy azokra rákerülhessen az un.”védjegy”. Ilyenek például a BDIH, a Demeter az Ecocert vagy a magyar Biokontroll. A Getraud Gruber Kosmetikai cég a GMP azaz a (Good Manufacturing Practice) minősítést választotta. A GMP minősítés megszerzése nem kötelező jellegű, ám feltételrendszere sokkal szigorúbb szabályokat ír elő, mint az előzőekben felsorolt rendszerek. Alkalmazása főként a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban elterjedtebb. A Gertraud Gruber kozmetikumok GMP tanusítványának hiteles fordítása: Az eredeti Gertraud Gruber kozmetikumok előállításánál kizárólag válogatottan bőrbarát, természetes hatóanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek a bőr egészséges állapotának megőrzését szolgálják, a regenerálódását elősegítik és ezáltal a bőr idő előtti öregedése ellen láthatóan hatnak. A Gertraud Gruber Kosmetik eredeti ápoló termékeit képzett kozmetológusok, természetgyógyászok, bőrgyógyászok és farmakológusok fejlesztik és állítják elő. Szigorú laboratóriumi tesztek és Európa első szépségfarmján naponta végzett kezelések biztosítják az exkluzív módon magas minőségi követelmények állandóságát és hatásosságát. A Gertraud Gruber Kometik termékei a GMP feltételeknek szigorúan megfelelnek, és kizárólag Németországban gyártják. A termékeket állatokon nem tesztelik.
  • Részletes információért keress fel személyesen: www.vaszilagi.hu/kapcsolat/