„A szépség nem kisminkelt arcot jelent, hanem öntudatot, szellemi és testi vitalitást és pozitív, ápolt megjelenést.” (Gertraud Gruber)

Bio Release Fejmasszázs

A bioenergiák erősítésére

Az eredetileg nyugati medicinából származó közérzeti masszázs erősíti a teljesítménykényszer, feszültség és szellemi-lelki konfliktusok által gyengített bioenergiát. Az arc, a fejbőr és a tarkóterület kozmetikai masszázsa gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): fejmasszázs

Online bejelentkezés

 

Hydrowellness plus

A hydrowellness technika  bármilyen bőrre, még a legérzékenyebbre  is alkalmazható.

Az  algalapocskákat egy speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett masszázs technikával viszem a bőrbe. Tartósítószer és illatanyagmentes kombináció, igazi nyári csemege a bőrnek. A legkiválóbb megoldás a dehidratált bőrre, mely kellemesen hűsít a nagy melegben. Dehogy télen se kelljen nélkülöznünk ezt a kényeztető kezelést a hidegérzetet meleg gőz ellensúlyozza…

A bőr láthatóan feszesebbé,  rugalmasabbá válik!

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): hydrowellness

Online bejelentkezés

Idegpálya masszázs

Az idegpálya masszázs egy méregtelenítő masszázs. Az idegvégződéseken dolgozik, figyelembe véve a meridiánokat.

A bőr keringését és anyagcsere folyamatait stimulálja. Az masszázs után a bőr feszes és üde színű lesz!

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: masszázs | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Idegpálya masszázs (60 perc) vagy Idegpálya masszázs és arcdekoltázs masszázs (90 perc)

Online bejelentkezés

Symphonie bio lifting kezelés

prémium kategória

Mitől különleges ez a kezelés?

A felhasznált hatóanyagok melyek tisztán növényi bio anyagokból állnak, ásványiolaj-. paraffin-, színezék és tartósítószermentesek így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják, nincsennek nemkívánt mellékhatások.  A termékek és a kezelési technika két év munkájának az eredménye, melyet a Gruber cég egy német plasztikai sebész segítségével közösen dolgozott ki. A kifejlesztett “Tension-Line Masssage” fokozza a vérkeringést, gyengéden szabályozza a nyirokáramlást és salaktalanító hatású.

A Symphonie luxuskezelés koronája a revitalizó hatású “Push-Up Treatment”.

A Tension Line masszázs végén növényi hatóanyagokkal és algával átitatott, újszerű vlies-maszkot magas koncentráltságú hatóanyag oldattal aktiválunk.  A bőr sugárzó, élettel telivé válik. Keringésfokozó, kötőszövet erősítő, egyedülálló lifting hatású élménykezelés. Jelentősen késlelteti a bőr biológiai öregedésének folyamatát. A finom lifting hatás javítja az izomtónust és fokozza a bőr anyagcseréjét.

Ezt a masszázst különösen szeretem, mert nemcsak látványos eredményt nyújt, de abban a szerencsés helyzetbe volt részem, hogy a németországi anyacég Rottach Egern-i oktatási központjában sajátíthattam el!

MenXO kezelés a férfiaknak

Manapság egyre nagyobb tért követelnek maguknak a kozmetikai ipar terén a férfiak, szinte napról napra új termékek kínálják magukat az áruházak polcain amelyek mind az erősebb nem képviselőit célozzák!

Valóban a férfiak más típusú termékeket kívánnak, mint mi nők és nemcsak az illat terén válogatósabbak de a krémek konzisztenciáját tekintve is mást igényelnek.

Ezt figyelembe véve alkotott új termék családot és kezelést a férfiak számára Gertraud Gruber.

Immár három igazán kivételes, és tökéletesen férfiakra szabott kezelést ajánlok azok számára is akik a kozmetikába járást túl nőies dolognak tartják! Garantálhatom, bármelyik kezelést választják is, meg fog változni a véleményük.

A férfi termékek alkohol, paraffin és parabén mentes készítmények. A termékek vizes-friss illata decens, féfiasan elegáns stílusú és a bőrnek a luxus-ápoltság érzését adja.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: kozmetika | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Arckezelés férfi (90 perc)

Online bejelentkezés