Általános Szerződési Feltételek

 

Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.

Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül díjmentesen visszaküldheti részünkre. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük írjon emait az info@vaszilagi.hu email címre.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés  minden, a weboldalon-n megvásárolható termékre/szolgáltatásra  vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy az esetleges  költség visszatérítésére már nincs lehetőség.

 Tudnivalók a választott termék(ek)/szolgáltatások visszaküldésével kapcsolatban:

1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek. 

2. Az emailben jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja:

• a termék árának visszautalása (azaz szeretné, ha a Vaszil Ági arcesztétika )visszatérítené az Ön által visszaküldött termék vételárát)

Át kivánja ruházni egy másik személy részére.

 1. A visszaküldési kérelem után, illetve az elállási szándékának irásban történő jelzése után a választott termék/szolgáltatás összegét a megadott bankszámlaszámra utaljuk.

  Amennyiben Ön a vásárlási utalvány opciót választja, az alábbiakat tudnia kell:

  – a vásárlási utalvány átruházható
  – a vásárlási utalvány felhasználásának időtartama 24 hónap

  – a vásárlási utalványon szereplő összeg kizárólag egy alkalommal használható fel, kivéve ha erről külön rész nem rendelkezik

  Amennyiben a termék árának visszatérítését választja, és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon  megadott bankszámlaszámra (kérjük, nemzetközi bankszámlaszámot adjon meg – IBAN kód*).

  * Az Európai Unióban és Európa más államaiban is bevezetésre került az egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, az IBAN (International Bank Account Number). A magyar szabvány szerinti IBAN 28 karakterből áll, amelyből:
  – Az első két karakter jelöli az országkódot (HU);
  – 2-4 karakter egy képzett ellenőrzőszám;
  – 5-28 karakteren a belföldi pénzforgalmi jelzőszám található.
  Pl: HU45 1234 5789 0987 6543 2345 1234

  A vásárlónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon oldja meg/vigye véghez a termék visszajuttatását a a Vaszil Ági arcesztétika  részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.

  – A termék visszaküldésének feltételei:

  1. A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló.
  (A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)

  Vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek

  – A vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek az adott termék/szolgáltatás vásárlás kategóriájának feltételeivel
  – Amennyiben a termék/szolgáltatás teljes vételára vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, készpénz fizetés nélkül, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját) és az ismét levásárolható lesz
  – Amennyiben a termék vételára részben vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját), amelyet levásárolhat egy új rendelésnél, az utalványon felüli kifizetett összeget pedig visszautaljuk. Ha a vásárlási utalvány felhasználási ideje lejárt, nem lehetséges a felhasználás

Adatkezelés:

 1. évi CXII. törvény (Infotv.)

Elállás, termékszavatosság, kellékszavatosság, visszatérítés

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Jótállás

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

Szerzői jogok

 1. évi LXXVI. törvény

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

– 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

– 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommalösszefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

– 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

– 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;

– 45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

– 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokravonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól.