Vaszil Ági Image Skinkcare

OXYGEN GENEO – BEMUTATÁSA

A Geneo átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr természetes úton történő elérését célozza. Egyedülálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőr külsején és belsején is hatva, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar  RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat. E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt.

A GENEO TECHNOLÓGIÁK

OXYGENEO®

A bőr textúráját és tónusát frissíti és javítja, 3 az 1-ben koncepcióval: a bőr oxigénszintjének növekedéséért felelős élettani folyamatokra támaszkodik, kíméletesen hámlasztja a bőrt és előkészíti a hatóanyagok felszívódására.

TRIPOLLAR® RF

Stimulálja kollagén és elasztin rostok termelését, megújítja a bőrt a biztonságos és hatékony RF energia segítségével kiváltva a dermisz kontrollált felmelegedését.

ULTRASOUND

Ultrahanggal fokozza a véráramlást és a hatóanyagok felszívódását, rezgést teremt, újrarendezi az epidermális sejteket, növeli a Stratum corneum permeabilitását, javítja a bőr táplálását.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Geneo 3 kezelőfeje 3 erős technológia hatását kínálja egy gépben: az OxyGeneo, a TriPollar RF és az ultrahang hatását. A technológiák mindegyike önmagában is használható és hatásos, de egymással kombinálva teljes körű és szinergikus hatást biztosítanak.

A Geneo 3 kezelőfeje 3 erős technológia hatását kínálja egy gépben: az OxyGeneo, a TriPollar RF és az ultrahang hatását. A technológiák mindegyike önmagában is használható és hatásos, de egymással kombinálva teljes körű és szinergikus hatást biztosítanak.

A bőr megújulása

A kollagén és az elasztin a bőr fő építőelemei, ha megfogyatkoznak, akkor megjelennek a kisebb és nagyobb ráncok. A Geneo Tripollar RF kezelőfej a kollagén és az elasztin rostok természetes remodellálási és újjáépülési folyamatát támogatja. A kezelőfej gyengéden hőt juttat a bőr rétegeibe, melynek hatására csökkennek a ráncok, a kezelés a bőrt láthatóan feszesíti és liftingeli

A bőr revitalizálása

A forradalmi Geneo kezelés hármas hatást  kínál: természetes úton növeli a bőr oxigénellátását, hámlaszt, és fokozza a hatóanyagok felszívódását. A kapszulával és a géllel történő gyengéd masszázs által természetes fiziológiai folyamatokat beindító reakció jön létre, amely természetes úton emeli meg bőr oxigénszintjét. A kezelést célzott szérummal zárjuk, melynek hatóanyagait a bőr sokkal nagyobb hatékonysággal fogadja. Ez a kellemes és frissítő kezelés azonnal revitalizálja a bőrt, már az első alkalommal, mely eredményt a további kezelések a kúra során még tovább fokoznak és tartóssá tesznek. A bőr állapotának javítása Az ultrahang segítségével a Geneo növeli a hatóanyagok beszívódását és a bőr revitalizálását. Az ultrahang-hullámok élénkítik a vérkeringést, és segítik a hatóanyagok bejutását. Ez a biztonságos és fájdalommentes kezelés a bőr textúrájának és tónusának látható javulását eredményezi.

A bőr állapotának javítása

Az ultrahang segítségével a Geneo növeli a hatóanyagok beszívódását és a bőr revitalizálását. Az ultrahang-hullámok élénkítik a vérkeringést, és segítik a hatóanyagok bejutását. Ez a biztonságos és fájdalommentes kezelés a bőr textúrájának és tónusának látható javulását eredményezi.

A GENEO HATÁSAI

Hatékony formulák és kezelőszettek, amelyek azonnali és tartós eredményt
nyújtanak. Céljuk a bőr revitalizálása, tisztítása és fiatalítása, valamint a bőr
textúrájának és megjelenésének általános javítása.

Egyetlen gép, amely 3 hatékony technológiát kínál, amelyek szinergiában
használhatók a specifikus igények és célok elérésére.

A kipróbált és igazolt technológiák a test természetes gyógyulási
folyamatait stimulálják. Mechanizmus, minimális kényelmetlenséggel és
felépülési idővel.

OXYGENEO kezelés

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

Online időpontfoglalás