MESOLUX

ELEKTROPORÁCIÓS KÉSZÜLÉK | TRANSZDERMÁLIS ADAGOLÓ RENDSZER

A Mesolux™ egy non-invazív rendszer a hatóanyagok transzdermális bejuttatására elektroporációval, fototerápiával kombinálva.

Az elektroporáció a nagyfeszültségű elektromos impulzusok irányított alkalmazásából áll, ami a sejtmembránok lipid kettős rétegében a pórusok pillanatnyi kinyílását és a sejtközi terekben lévő csatornákat jelenti.

A Mesolux™ megkönnyíti a hatóanyagok bejuttatását, áthaladva a stratum corneumon, valamint a hámcsatornák és a verejtékmirigyek falán, egészen akár a mélyebb irha rétegig

Különleges előnyök:

  • tűnélküli és fájdalommentes azok számára akik tartanak a tűs kezelésektől  
  • nincs felépülési idő
  • maximális hatóanyag bevitel, fénykezeléssel

Mesolux™ fotoelektroporációs rendszer

A 633 nm hullámhosszú fototerápia bizonyult a leghatékonyabbnak a bőrsejtek stimulálásában és a kollagénmátrix, a sejtreaktiváció és a fibroblasztok átstrukturálásához szükséges folyamatok  aktiválásában.

A mikro keringési rendszer részét képzik a kisebb erek! Ezek az erek látják el a sejtjeinket a működéshez szükséges oxigénnel és tápanyagokkal.  a zavartalan mikrokeringés nélkülözhetetlen a sejtek és ezáltal a szervek, szervrendszere számára a megfelelő működéshez! 

Az elektroporációval bevitt hatóanyag fokozza a felszívódást és a diffúziót így maximális hatóanyag bejuttatás lehetséges a kezelés hatására. A led fény és az elektroporáció ily módon együttes alkalmazása szinergiában hat, fokozva mindkettő hatását.

A berendezés a legmodernebb mikrokontrollerekkel rendelkezik, amelyek az optimális pulzust és frekvenciát generálják minden kezeléstípushoz (arc – haj – test).

Dermafix

Lehetőség akne kezelésére

Vannak 420 nm-es fényterápiás applikátorok is az akne etiológiájában szerepet játszó Propionbacterium acnes (P. acnes) baktériumok leküzdésére.

A Mesolux™ rendszer számtalan kezelést tesz lehetővé a különböző alkalmazási elektródáknak köszönhetően. Arc-, haj- és testkezelésekben használható technológiával rendelkezik.

Ráncok, striák, pattanások, megereszkedés, narancsbőr, seborrhoea, alopecia, lokalizált elhízás, mellfeszesítő, stb.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

 A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!

Online időpontfoglalás