Orvosesztétika

genosys dermapen&roller

Legfontosabb információk: 

  • Kezelési területek: szemkezelés, arckezelés, nyak – dekoltázs kezelés, stria kezelés
  • A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, nem szükséges hozzá az egészséges epidermisz eltávolítása, mely egyéb megújító technikáknál előfordul. Mivel az epidermisz ép marad, gyors a gyógyulási idő.
  • DTS Dermarollerek Az itt bemutatott dermarollerek az általam alkalmazott készülékeket mutatják  be tájékoztató jelleggel, és nem kereskedelmi célból!
  • Az eredeti DTS dermarollerek sterilen kerülnek forgalomba!

Mi okozza a bőr öregedését? 

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.

Dermafix
Genosys power solution

A roller több mint 500 000 mikrocsatornát képez a bőrön 5-10 perc alatt, mélyen az epidermisz barrierén áttörve, mely a leginkább gátolja a hatóanyagok felszívódását. Az így bevitt aktív nanorészecske méretű hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében.

 A számtalan mikro transzcelluláris sérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul, mind a dermisz, mind a bazális rétegekben.

Kezelési területek:

– szemkezelés
– arckezelés
– nyak – dekoltázs kezelés
– stria kezelés

Genosys DTS Dermarollerek

Új koncepció a dermisz réteg kollagéntermelésének természetes fokozására. Innovatív intradermális rendszer, mely aktív kozmetikai hatóanyagokat juttat a mélyebb dermisz rétegbe, és stimulálja a természetes kollagén termelést, a sebgyógyulási folyamatok beindításával.

Mikrotűs technika

A tűs rollerezés a lézeres bőrmegújítás alternatíváját jelentheti azoknál a pácienseknél, akiknél nem végezhető lézeres beavatkozás, vagy kevesebb kockázatot vonzó, kevésbé invazív eljárást keresnek. A hagyományos bőrmegújító kezelések általában drága és invazív eljárásokat, pl. mélypeelinget vagy lézeres technológiát takarnak. Bizonyos esetekben sajnos egyenetlen, vagy csalódást keltő eredményt hoznak. A tűs rollerezés egy biztonságosabb alternatívát kínál, mellyel csökkenthetjük a ráncokat, javíthatjuk az aknés hegeket, a pigmentációt és a striákat.

dts roller

Mitől más, mint a többi roller?

Roller összehasonlítás

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

 A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!

Online időpontfoglalás