Vaszil Ági Image Skinkcare

IMAGE SKINCARE – CLEAN CLINICAL SKINCARETM

A “klinikai” nem jelenti azt, hogy unalmas lenne, pont az ellenkezője. A klinikai bőrápolás magabiztos, hatékony és bizonyítékokon alapszik. Az Image Skincare nem köt kompromisszumot, ha az integritásról van szó. Ezért megfogalmaztuk saját kategóriánkat: a “clean clinical skincareTM” fogalmát, azaz a tiszta klinikai bőrápolás kategóriáját. Ismerd meg, hogyan biztosítjuk termékeink klinikai hatékonyságát, felelős és figyelmes hozzáállással.

Tudással alkotva

Minden egyes IMAGE termék az innovációra teremt lehetőséget. Kutatásaink és az összetevők kiválasztása során körültekintően járunk el, pontosan tudjuk, mi kerül a formulákba és a legtisztábban látjuk, melyik hatóanyag mit ad a bőrnek.

A bőrápolás gondnokai

Azt is tudjuk, mi az, amire nincs szükség. Ez a mi “nem” listánk: parabének, ftalátok, ásványi olaj, mesterséges illatanyagok és szintetikus színezékek. Fényvédőink nem tartalmaznak oxibenzont. 

Célzott hatóanyag beszervezés

Célunk, hogy a kíváló hatóanyagokat a lehető legtisztább forrásból szerezzük be. Ez egyaránt igaz a klinikai és a természetes összetevőkre, pl. a C-vitamin erős szupergyümölcs forrására, vagy a peptidek különleges elegyére. 

Klinikai tesztelés- és további tesztelések

A teljes folyamat során elemzéseken esik át a termék. A vizsgálatok kiterjednek a stabilitás értékelésére, az esetleges érzékenyítők kiszűrésére, és a független bőrápolási szakértői panel általi értékelésre. Ha csak az egyik összetevő is fennakad a rostán, addig dolgozunk a formula átalakításán, amíg tökéletes nem lesz.

♦ HATÉKONYSÁG ORIENTÁLT ♦ KLINIKAILAG TESZTELT ♦ ORVOSOK ÁLTAL TERVEZETT ♦ KÖRNYEZETTUDATOS ♦ GLOBÁLISAN MEGFELELŐ ♦ ÁLLATOKON NEM  TESZTELT ♦ BŐRÁPOLÁSI SZAKÉRTŐK ÁLTAL KIPRÓBÁLT, IGAZOLT ÉS TESZTELT

♦ HATÉKONYSÁG ORIENTÁLT 

♦ KLINIKAILAG TESZTELT 

♦ ORVOSOK ÁLTAL TERVEZETT 

♦ KÖRNYEZETTUDATOS 

♦ GLOBÁLISAN MEGFELELŐ 

♦ ÁLLATOKON NEM  TESZTELT 

♦ BŐRÁPOLÁSI SZAKÉRTŐK ÁLTAL KIPRÓBÁLT, IGAZOLT ÉS TESZTELT

Image Skincare 1
Image Skincare 2
Image Skincare 3

IMAGE – O2 Lifting kezelés

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

Online időpontfoglalás