Orvosesztétika

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” 

(Oprah Winfrey)

Rohanó világunk láthatatlanul alakította át hétköznapi életünket, és benne a kozmetika világát! Gyakran tapasztalom, hogy a hozzám forduló vendégek néha türelmetlenek önmagukkal szemben a kezelések alatt! Ahogy az öregedés folyamata is évek alatt, fokozatosan zajlik, így a felépítéshez is idő kell!  A tartós megoldások nem egy nap alatt születnek!

Az arcunk fiatalon tartásához már a huszas éveink végén szükség van preventív kezelési eljárásokra, megfelelő otthoni ápolókra és a kor előre haladtával ezen kezelések számának növelése,  a hatóanyagok változtatása illetve a folyamatos karbantartás fogja meghozni a kívánt eredményt!

Az itt felsorolt kezelések tájékoztatásként szolgálnak az oldal olvasóinak! A kezelési protokollt mindig személyre szabva, problémára, korra tekintettel határozzuk meg!

Új vendégként mindenesetben egy előzetes konzultációs időpont foglalását javaslom, hisz laikusként nem elvárás az alkalmazott kezelések kiválasztása!

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

Online időpontfoglalás