Kozmetikai kezelések

Kezelési útravaló

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

Ezernyi szállal, szinte észrevétlenül hálózott be minket a mai felgyorsult világunk, szinte azonnal információt kapunk és adunk, az okos telefonok, a tabeletek, az internet, stb. mind jelen vannak reggeleinkben, döntéseinkben, elvárásainkban, egyszóval mindenhol!

Mindent akarunk, és rögtön! Elfelejtettünk vágyakozni, küzdeni, megállni, rácsodálkozni, vagy akár “csak úgy” örülni.

A mai modern kozmetikára is igaz ez: minél kevesebb erőfeszítéssel a legjobb eredményre vágyunk – mindegy milyen eszközzel – és lehetőleg hamar.

Pedig a legjobb eredményekhez idő kell, kitartás és együttműködés! Legyen szó problémamegoldásról, vagy csupán a pihenésről!

“Az olyan helyekre vezető utakat, ahová érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni.” (Helen Keller)

A kezeléseimben is ezt a harmóniát szeretném megteremteni, legyen szó bőrproblémáról, arcesztétikáról vagy csak relaxálásról. Abban hiszek, hogy csak közös munkával érhetünk el eredményt: a kozmetikai kezelések/kúrák, kiegészítve az otthoni ápolással! A termékek amikkel dolgozom, magukban rejtik mindazt a tudást, hatóanyagot, amivel meghatározhatjuk és megvalósíthatjuk céljainkat!

A kozmetikusok között elsősorban a manuális vonalat képviselem, mert bár kétségtelen, hogy ma rengeteg gép áll rendelkezésünkre és ezek újabbnál-újabb csodákat kínálnak, én mégis úgy gondolom, még nem áll rendelkezésünkre annyi információ, nincs mögöttük annyi év tapasztalata, ami miatt egy-egy géppel nyugodt szívvel dolgoznék!

Ezért kedves olvasóm, ha azonosulni tudsz mindezzel, légy bátor, szánj elég időt magadra, fogadd meg a tanácsokat, vegyél igénybe kúrákat, használj otthoni termékeket és legfőképp légy türelmes! Ezek így közösen meghozzák az eredményt, s hosszútávon nemcsak a bőr állapotában fognak változást eredményezni.

Kezeléseim

Ismerd meg a kezeléseket az alábbi képekre kattintva. Kezeléseimre néhány egyszerű lépésben az Online Bejelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni.