Új hatékony kezelési mód a bőr állapotának javításáért

Mit jelent az LDM?

Az LDM ultrahang – lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs – olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszertől. Az LDM- technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon intenzitás mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi, ami a hagyományos ultrahang alkalmazásban nem létezik. Az ultrahanghullámok által a szövetben váltakozó módon lép fel túlnyomás és alacsonynyomás.

Milyen előnyöket kínál a 10 MHz frekvencia alkalmazása?

A kozmetikában 1 MHz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámot alkalmaznak, amelyek 5 cm ill. 1 cm mélységben hatolnak be a testbe, aminek köszönhetően túlnyomórészt nem a bőrben, hanem jelentősen mélyebben nyelődnek el. Az IONTO-SONO effect ezen felül még 10 MHz frekvenciájú ultrahanghullámot is képes sugározni, amely kb. 0,3 cm-es behatolási mélységgel majdnem kizárólag a bőrben nyelődik el. Ez jelentős előnyt kínál kozmetikai és bőrgyógyászati alkalmazás esetén.

Melyek az LDM felhasználási területei?

Az LDM-technológia az erős mikromasszás hatásával plusz mechanikus erőket von be, melyek a molekulák közötti keresztkötéseket még erősebben rezegtetik a kollagén molekulákban, és azokat szét is szakíthatják. Ebből adódik az erősebb feszesítő hatása az LDM technológiájának a hagyományos ultrahanghatáshoz képest. A technológia alkalmazása 10 MHz frekvenciás kombinációval azt eredményezi, hogy ezek az erők sokkal inkább a bőrben koncentrálódnak.

Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok, aknek, hegek, foltok, striák, cellulit ellen, elősegíti a zsírleszívás elő- és utókezelését. Kúrakénti alkalmazása során a hatás nem marad el! Eredmény folyamatos, látványos és tartós!

Mire fejt ki hatást az ultrahang a bőrben?

A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia segítségével felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, valamint serkentik a kollagén és elasztintermelést. Ezen túlmenően megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.

Az LDM technológia rendelkezik néhány jól dokumentált, sejtekre kifejtett hatással, többek között olyanokkal, mint

  • a sejtosztódás stimulációja
  • a proteinszintézis elősegítése
  • a membránszerkezetek módosítása funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása.
Ki alkalmas az IONTO-SONO effect-tel történő kezelésre?

Minden ember, akinél nem merülnek fel ellenjavallatok az ultrahang terápiával szemben, alkalmas az IONTO-SONO effect-tel történő kezelésekre. Rákos megbetegedésben szenvedő vagy pacemakerrel rendelkező személyek egyáltalán nem vehetnek részt kezeléseken, kozmetikai alkalmazások esetén csak sérülésmentes bőr kezelhető. A módszer minden korcsoport és bőrtípus esetében alkalmazható.

Mi az IONTO-SONO effect kezelések menete?

Az IONTO-SONO effect-tel végzett kezelés teljes mértékben automatizált. A készülék folyamatosan információkat szolgáltat arra vonatkozóan, hogy mely helyeken milyen kezelőfejjel kell dolgozni. Az IONTO-SONO effect rendszeres önellenőrzéseket végez a lehetséges hibák azonnali kiküszöbölésére. A készülékben és a kezelőfejekben található számos biztonsági berendezés gondoskodik róla, hogy a kezelések az Ön valamint kozmetikusa számára biztonságosak és sikeresek legyenek.

Mivel a bőr receptorok nem tudják követni az ultrahanghullám erős és gyors rezgését, így a kezelés alatt legfeljebb langyos meleget érezhet.

Már egyszeri alkalommal is jó eredmények érhetők el?

10 MHz-es frekvencia alkalmazása esetén egyes eredmények (pl. bőrfeszesség fokozódása, ráncok enyhülése stb.) gyakran mindjárt az első kezelést követően megfigyelhetőek. Ezért egyes IONTO-SONO effect kezelések normál kozmetikai kezelési programba is beilleszthetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez minden esetre rendszeres kezelésekre van szükség hetente 1-2 alkalommal 4-6 héten át. Ezek a kezelések a bőr megjelenésének jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul.

Léphetnek fel mellékhatások?

Az IONTO-SONO effect-tel alkalmazott ultrahang hullámokat már több éve alkalmazza az orvostudomány és a kozmetika és ez alatt biztonságosnak bizonyultak. Az LDM – technológia még nagyobb biztonságot nyújt, mivel a gyors frekvenciaváltás kiküszöböli az álló ultrahang hullámok létrejöttét a testben.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: kozmetika | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Ultrahang hatóanyagos szérummal

Online bejelentkezés