A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!

Mi okozza a bőr öregedését?

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.

A roller több mint 500 000 mikrocsatornát képez a bőrön 5-10 perc alatt, mélyen az epidermisz barrierén áttörve, mely a leginkább gátolja a hatóanyagok felszívódását. Az így bevitt aktív nanorészecske méretű hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében.

 

A számtalan mikro transzcelluláris sérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul, mind a dermisz, mind a bazális rétegekben.

Kezelési területek:

– szemkezelés
– arckezelés
– nyak – dekoltázs kezelés
– stria kezelés

 

Bővebb információért keress telefonon vagy írj nekem üzenetet a kapcsolat menüpont alatt.

 

 

DTS Dermarollerek

Új koncepció a dermisz réteg kollagéntermelésének természetes fokozására

 

Innovatív intradermális rendszer, mely aktív kozmetikai hatóanyagokat juttat a mélyebb dermisz rétegbe, és stimulálja a természetes kollagén termelést, a sebgyógyulási folyamatok beindításával.

Mikrotűs technika
A tűs rollerezés a lézeres bőrmegújítás alternatíváját jelentheti azoknál a pácienseknél, akiknél nem végezhető lézeres beavatkozás, vagy kevesebb kockázatot vonzó, kevésbé invazív eljárást keresnek. A hagyományos bőrmegújító kezelések általában drága és invazív eljárásokat, pl. mélypeelinget vagy lézeres technológiát takarnak. Bizonyos esetekben sajnos egyenetlen, vagy csalódást keltő eredményt hoznak. A tűs rollerezés egy biztonságosabb alternatívát kínál, mellyel csökkenthetjük a ráncokat, javíthatjuk az aknés hegeket, a pigmentációt és a striákat.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: kozmetika | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Mezoterápia rollerrel vagy Mezoterápia pennel

Online bejelentkezés

Mitől más?

Összehasonlítás: