Secret kezelés borítókép

Secret – fejlett öregedésgátló rádiófrekvenciás technológia

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb műtét nélküli bőrfiatalítás, mely hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít az arc, nyak és dekoltázs területein. Eredménye a bőr minőségének javulása, rugalmasabbá válása, fiatalabb bőr, ráncok, aknés hegek csökkenése. A DeAgeEx technológia lehetővé teszi a rádiófrekvenciás lifting és a mikrotűs eljárás együttes alkalmazását, így az egyik legmodernebb, biztonságos, hatékony, műtét nélküli bőrfiatalító módszer.

Alkalmas szarkalábak, ráncok kisimítására, a tág pórusok összehúzására, az aknés hegek, a szem alatti táskák, sötét karikák korrekciójára szolgál, emellett fokozza a bőr ragyogását, visszaállítja egészséges tónusát az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Alkalmazható a mozgó szemhéjon is! Megelőző anti aging kezelésként már 30 éves kortól, illetve később bőrfiatalítás céljából ajánlott, de egyéb beavatkozásokkal is jól kombinálható. A kezelt problémától függően 4 hetente 3-4 alkalom is javasolt.

A rádiófrekvenciás áram-impulzus által gerjesztett hő serkenti a bőr feszességéért felelős kollagénrostok termelődését, a bőrben képződő mikrosérülések hatására pedig felgyorsulnak a sebgyógyulási, bőrkorrekciós folyamatok. Az eredmény látványos és természetes! a kezelés teljes hatása 3 hét után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően akár 1,5-2 évig tart. A ráncok kisimulnak, a bőrhibák láthatóan csökkennek.

A frakcionált rádiófrekvenciás kezelés után közvetlenül, jellemzően néhány órán át bőrpír jelentkezik, mely természetes jelenség, hiszen az eljárás során stimuláljuk a bőr felső rétegeit. Másnapra azonban már nem kell számolni ezzel a tünettel, az eljárás után sem kell megszakítania napi teendőket, néhány óra múlva intézheti ügyeit és dolgozhat. Az esetleges átmeneti mellékhatásokról a konzultáción tájékoztatjuk önt. A kezelés után még két hétig legalább -de amúgy meg egész évben-30 faktoros fényvédő krémmel óvja a kezelt bőrfelületet. Egy év után egyéni igény szerint egy fenntartó kezelés javasolt.

Secret1
Secret2
Secret3

IDŐPONTFOGLALÁS

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, a kezeléssel kapcsolatban úgy ennél a kezelésnél telefonon van lehetőség időpont egyeztetésre.

Online időpontfoglalás