Hyamatrix

HYAMATRIX®

Miben rejlik a titok?

A tű nélküli plasztika hatékonyságának oka: a bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsavhiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

Tű nélkül

HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését. Ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.

Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is. A HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

Hyamatrix előtte-utána

A hölgy 60 éves! Az első kép 2014-ben készült, az első HYAMATRIX® Hyaluronplasztika kúrája előtt, a második 2017 márciusában.

Azóta évente két tű nélküli plasztika kúrát vett igénybe, és az otthoni ápolási termékeinket használja. Látható, hogy nem az öregedés az egyetlen probléma. Rendkívül érzékeny a bőre minden környezeti hatásra, akár az érintésre is könnyen kipirul, kisebb- nagyobb mértékű, nehezen csillapodó gyulladással reagál a legenyhébb ingerekre is.
(Tudjuk, hogy ez az egyik legnagyobb akadály a hatékony regeneráció, anti- aging kezelések esetében. Ilyenkor felerősödnek az oxidációs, lebontó, szövetkárosító folyamatok.)

Más kozmetikumot nem használt (korábbi tapasztalatai alapján nem is nagyon tud, illetve mer), kozmetikai, kozmetológiai kezelést nem vett igénybe. A mély, rögzült ráncok, mind a nasolabiális, azaz orr- ajak ránc, a szájzúg és az ajak ráncai, a szem alatti táskák, ráncok és a szemhéj bőrének feszessége az, melyek tekintetében legszembetűnőbbek az eredmények, még így, egy amatőr, szelfi típusú képen is.

…közben pedig Ő is 3 évvel idősebb lett.

Hyamatrix banner

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Szalonunkba online tudsz időpontot foglalni, a BWNET rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen. Egy pillanat alatt átláthatod és megtalálhatod a neked legjobb időpontot. 

Szöveges üzenetben – SMS, Facebook, Viber, stb. – nem áll módomban időpontot egyeztetni, kérlek ezt telefonon vagy a bwnet.hu-n tedd meg.

Online bejelentkezés erre a kezelésre

Szakterület: kozmetika | Szolgáltatás (Mit szeretnél?): Tű nélküli hyaluron plasztika

Online időpontfoglalás