Day Spa nap

Különleges és új Day Spa élményt kínálunk neked az őszi-téli hónapokban!

Mindenkinek szüksége van egy kevés önmagával töltött időre.

Napjaink unásig ismételt tétele, mégis oly ritkán engedjük meg magunknak, vagy akér harcoljuk ki a nekünk járó időt, amit hétköznapjaink élményeinek feldolgozására, a nehézségeink elengedésére, a felhasznált energia visszapótlására szentelhetnénk.

Pedig mennyire más életminőséget tudunk teremteni magunk és környezetünk számára, ha néha elvonulunk a világ zajától, és egy magunkon megnyomott reset gombbal megújult életenergiákat engedünk beáramlani a szervezetünkbe, lelkünkbe, mindennapjainkba.

Mi megadjuk a lehetőséget erre Neked! Élsz vele?

Három óra kikapcsolódás, miközben szépülök, épülök.

Három óra, három kezelés, relaxálás, kikapcsolódás a Vaszil Ági arcesztétikában, új lehetőség kínálatunkban, korlátozott számú résztvevő számára.

Képzeld el!

Bármi is történt előtte, bármi is fog történni utána, az a három óra csak a Tiéd, annak minden előnyével, ajándékával! Élettel teli, megifjodott arcvonások, ellazult izmok, kisimult gondolatok. Három óra, amikor csak Veled foglalkozunk, a Te harmóniád megteremtéséért, tested, lelked, szellemed összhangba rendezéséért.

A mindennapos stressz szinte fel sem tűnik.

Hozzászoktunk. Mert minden nap ér bennünket. Nagymértékű stresszeink mellett még mindennapi, fű alatti feszültségeink is észrevétlenül bekúsznak gondolatainkba, érzéseinkbe, okoznak álmatlanságot, feszülést izmainkban, emésztési panaszokat, ezek következtében bőrproblémákat, mint az aknés bőr, psoriasis, neurodermatitis, ekcéma.

Az arcunkra kiülő stressz megjelenhet sötét karikák formájában a szem körül, viszkető foltokban, fakó arcszínben, stb. A bőrön megmutatkozó komolyabb elváltozásokat is a stressz számlájára írják a szakértők. Ezért day spa programunkban - a megszokott pihentető környezet és vendégmegközelítés mellett - még nagyobb hangsúlyt kap a relaxáció élményének és a terhektől való megszabadulás
lehetőségének megadása, a harmónia, a test-lélek-szellem összhangjának visszarendeződésében való segítségnyújtás.

A program időpontjai:

2022. október 8. szombat
2022. november 19. szombat
2022. december 17. szombat
day spa program két turnusban 9.00 - 12.00 óráig 15.00 - 18.00 óráig

Jelentkezési feltételek

Ahogyan a munkánkat, úgy jelentkezésedet is komolyan vesszük. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a programot korlátozott számú résztvevőknek tudjuk megtartani. A délelőtti és a délutáni programba egyaránt 3-3 fő fér bele. A férőhelyeket ugyanakkor maximálisan ki kell
tölteni a megtarthatóság érdekében. Ezért egy foglaló összegének befizetését követően részvételi szándékodat biztosnak vesszük, így az összeg beérkezése után fellépő esetleges visszamondás az esemény napja előtt 72 órával tehető meg csak díjmentesen. 72 órán belüli
visszamondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. Ugyanakkor, akadályoztatásod esetén a részvétel lehetősége átruházható!

A program ára 55 000 Ft, ebből a jelentkezéskor a weboldalon keresztül 28 000 Ft-ot kell kifizetned. A fennmaradó összeget a program napján a helyszínen tudod rendezni.