Slider

ORVOSESZTÉTIKA A KOZMETIKÁBAN

Egyre több helyen népszerű, de főleg a nyugati országokban elterjedt szokás, hogy az orvosesztétikai beavatkozásokat egy arra szakosodott  orvos – a kozmetikában – helyben végzi. Az orvos képzések is gyakran már úgy zajlanak, hogy a workshopok végén komplett „gurulós hatóanyaggal teli” bőrönddel távoznak a képzésre érkezők orvosok.

Ezt a szokást honosítva ajánlom mindenki figyelmébe dr. Portik Dobos György orvost, aki havi egy alkalommal (általában egy hétfői napon) rendel nálam. Mindketten a természetes hatású beavatkozások hívei vagyunk, így arra törekszünk, hogy a távozó páciensek arca a kezelések után frissebbnek, fiatalosabbnak tűnjön és nem célunk (és nem is vállalunk olyan típusú és mértékű beavatkozásokat), ami természetellenes, eltorzult, felfújt, mimikai nélküli arcokat okoz.

Dr Portik Dobos György

MILYEN BEAVATKOZÁSOK ÉRHETŐEK EL AZ ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉSEK TERÉN?

  • esztétikai tervezés, tanácsadás, konzultáció
  • botox kezelések
  • hialuronsavas feltöltések
  • ajakfeltöltés
  • arckonturzás szálbehúzással felszívódó bioszálakkal
  • szemölcs kezelés
  • izzadásgátlás, hiperhidrózis kezelése
  • cellulit kezelés Alidya injekcióval
  • zsírbontás Alidya injekcióval

A LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉS

A világon a leggyakoribb szépészeti beavatkozás a botox kezelés, már 20 éve, én mégis tartok tőle, olyan sok eltorzult arcot láttam én nem szeretnék úgy kinézni!

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére. A természetben is előforduló Botulinum A toxin a mimikai izmok blokkolásával fejti ki ránctalanító hatását az arcon. A botox kezelés hatására a kezelt izom működése leáll, s a ráncok öt nappal a kezelést követően kisimulnak. Az eljárás maga kb. 15-20 percig tart, a botox hatása a kezelést követően kb. 3-6 hónapig.

A botox egy nagy molekulájú fehérje, ami 3-6 hónap között szépen lassan lebomlik a bőrben, a lebomlás után az izom működése újra helyre áll. A médiában gyakran megjelent eltorzult esetek 90%-a nem a botox hatását tükrözik vagy más (műtét, szilikon) eredménye is, mint minden beavatkozásnak, úgy a botox kezelésnek is van kockázata, de ennek mértéke igen kicsi.

Gyere el egy ingyenes konzultációra! Tudj meg többet!

Időpont foglalás orvos esztétikai napra kizárólag az alábbi telefon számon lehetséges: +36 20 351 5115