Pierre René

Az a nő, aki semmilyen kozmetikumot nem használ, túl sokat gondol magáról! /COco Chanel

Mi a Pierre René professzionális smink termékeit használjuk a kozmetikában

Érdemes profi, minőségi makeup termékeket és dekorkozmetikumokat választani, mert ezekkel sokkal tartósabb sminket készíthetünk, ami erős pigmentáltságuk révén akár egész nap tökéletesen tart. Ugyanakkor a bőrtápláló összetevőknek, ápoló olajoknak és vitaminoknak köszönhetően ezek a sminkek kellemesebb viseletet biztosítanak, nem szárad ki, de nem is “fullad a bőr”, továbbá nem alakulnak ki bőrkiütések sem.

Hogy mitől professzionálisak a Pierre René sminktermékei, kozmetikumai?

Először is rendkívül esztétikusminőségi és praktikus csomagolás, letisztult formák és színvilág jellemzi a márkát. Az alapvetően fekete csomagolási felület fehér felirattal és megfelelő színkódokkal ellátva, elegánsan és egyértelműen kommunikálja a termék információit.

Az esztétikus külső ugyanakkor kiváló minőséget takar. Nem csak a megjelenés, de a beltartalom is kimagasló értéket képvisel termékeinkben. Ennek megfelelően a Pierre René PROFESSIONAL makeup termékei gazdag textúrával és nagyon jó pigmentációval rendelkező dekorkozmetikumok. A fedés és „fátyolozás” mellett bőrápoló és tápláló összetevőket is tartalmaznak.

A professzionális alapozók, rúzsok és szempillaspirálok alkotóelemei közt bőrtápláló vitaminokat és olajokat is találni. A Pierre René PROFESSIONAL számos terméke parabénmentes (Matte Active alapozó, szemhéjpúderek, MEDIC Laboratorium), illetve minden kozmetikumára igaz, hogy bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgáltak!

A Pierre René PROFESSIONAL világmárka az aktuális trendeknek megfelelően folyamatosan fejleszti smink- és szépségápolási termékeit, minden szezonban megújuló termékkínálattal lép piacra, miközben elkötelezett az állatkísérlet-mentes termékek előállítása iránt.

A termékek magas minősége mellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezet védelmére is. A cég beszállító partnereinek minden esetben meg kell felelniük a vállalat szigorú minősítési rendszerének.

A termékek kiváló minőségű alapanyagai, illetve a csomagoláshoz felhasznált, jórészt újrafeldolgozásból származó anyagok olasz, német francia, svéd és spanyol partnerektől származnak.