Dr. Juchheim-módszer

A Dr. Juchheim-módszer a természetes összetevők és a legújabb csúcstechnológia keveréke. Az alkotóelemek pontosan illenek egymáshoz, amelyeket saját módszereinkkel dolgozunk fel. Eredmény: Azonnal látható hatás, amely hosszú távon is lenyűgöző. A legjobb dolog az, hogy mindenki elérheti ezeket az eredményeket saját otthonának kényelmében, időigényes vagy speciális kozmetikai kezelés nélkül.

Ez a meggyőződés Dr. Juchheim-módszerének és a teljes palettájának alapjaként szolgál. 35 éves tevékenysége során a jól ismert orvos mindig is támaszkodott a jelenlegi technológia és a távoli országok hagyományos gyógyító művészeteinek kombinációjára. Már jóval azelőtt alkalmazta a hagyományos indiai ajurvéda tanítást, hogy a nyugati világban széles körben ismertté vált. Indián, Ázsián és Afrikán keresztüli széles körű utazásain tanulmányozta a külföldi gyógynövények lenyűgöző hatásait, és kiterjedt kutatásokat vitt véghez.

A hagyományos gyógyulási és ápolási módszerek kidolgozásán túl a tudomány és a kutatás jelenlegi állását mindig beillesztették a fejlesztésekbe.

Interjú Dr. med. Jürgen Juchheim-mal

Dr. Juchheim, Ön 30 éve rezidens orvos Münchenben, immunológia és biológiai orvoslás a szakterülete, valamint saját kozmetikai sorozatának fejlesztője. Hogy kapott ötletet saját kozmetikai termékek fejlesztésére?

Az Esthetic Line klinikán végzett szépségkezelés részeként a betegek többször megkérdezték, hogy mely kozmetikumokat használhatják a kezelés után, hogy az eredmény hosszabb ideig tartson. Mivel nem volt megfelelő termék a piacon, magam kezdtem el fejleszteni erre a célra speciális, rendkívül hatékony kozmetikumokat.

Hogyan magyarázza a kozmetikuma jelenlegi szenzációs sikerét?

A különbség a többi kozmetikai termékhez képest az, hogy a termékeim magasabb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat, különösen az Ayurvéda peptideket és azok növényi kivonatait. Különleges összekötő elemeket is tartalmaz, amelyek ezeket a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatják, ahol képesek javítani, regenerálni, valamint megújítani a bőrt. Míg más krémek gyakran csak a bőr felszínén fejtik ki hatásukat, addig a Dr. Juchheim kozmetikumok a bőrbe jutva, olyan különleges eredményeket képesek elérni, mint a természetes ajakdúsítás, a ráncok gyors csökkentése vagy a dekoltázs szépítése.

Ezért hívja kozmetikai sorozatát „Effektkosmetik”-nek?

Igen, így van. Rendszeres használat esetén a kozmetikumok szenzációs hatásokat érhetnek el, például egy fiatalabb megjelenést, amelyre sokan vágynak. Ez azt jelenti, hogy mindenki otthon használhatja ezeket a kozmetikumokat, feszesíthető a bőrét és a dekoltázsát, dúsíthatja az ajkát, vagy akár még a dekoltázsát is szépítheti.

Ilyen nagy hatásokat biztosan csak a kozmetikumokban alkalmazott kémiai adalékokkal lehet elérni?

Ezzel nem értek egyet. A leghatékonyabb anyagok továbbra is a természetben találhatóak. Ezért a kozmetikumok aktív összetevői növényi kivonatokon és természetes aminosavakon alapulnak. Ennek eredményeként a ráncok rövid időn belül csökkenthetők a kozmetikumaim segítségével, a bőr feszes és sima lesz. Ezenkívül parabéneket vagy paraffinokat sem tartalmaznak.

Kinek ajánlja a kozmetikumait?

A Volume 4 Lips termékünket már a 18 éves lányom is lelkesen használja. A középkorú nők számára különösen előnyösek a regeneráló, helyreállító és kissé feszesítő kozmetikumok, például a 4 Minutes Lift. Az 50 év feletti nők és férfiak számára ajánlanám a speciális “Wohlfühl-Programm”-ot, az Xtreme 4 Minutes Lift és a Filler 4 Face kombinációját . A ráncok rövid idő alatt eltűnnek, és a megjelenés jelentősen fiatalabbá válhat.

Ezek a hatások tudományosan is bizonyítottak?

A kozmetikai sorozatban szereplő termékeket a Dermatest Intézet tesztelte a bőr kompatibilitása és hatékonysága szempontjából, és „nagyon jó” tanúsítvánnyal rendelkezik. Ami számomra kulcsfontosságú, hogy a kozmetikumok használatakor a hatás rövid időn belül látható legyen, és az emberek, akik a kozmetikumokat használják, arról beszéljenek, hogy milyen jól néznek ki.

Dr. Juchheim úr, Ön 63 éves, de 45 évesnek tűnik. Ön is használja a saját termékeit?

Természetesen, körülbelül 6 éve használom a saját kozmetikumaimat. Azok a betegek, akik eljönnek a praxisomba, és már régóta nem láttak engem, mindig azt mondják: „Ön egyre fiatalabb!” – Ezt a kozmetikai termékeimnek köszönhetem.

Az interjút 2013 januárjában Münchenben tartották, és megjelent az EVITA egészségügyi magazinban.

TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSA

Vásárold meg a ByeByeCellulite terméket Dr. Juchheim webshopján keresztül.