„Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” (Ralph Waldo Emerson)

Karitatív kezdeményezésemet még 2015-ben egy anyuka inspirálta, akinek bőrproblémái voltak de nem járt hozzám kezelésekre, mert anyagilag nem engedheti meg magának …én meg azon kezdtem gondolkodni, hogy segíthetnék rajta!?

Így született meg a Bőrrevaló Program ötlete!

Az ötlet nem csak nekem tetszett meg, hanem a magyarországi disztribútorok is mellém álltak a kivitelezésben! Igy közösen váltunk részeseivé a csodáknak. Minden évben egy rászoruló vendégem nálam szépül kúraszerűen a személyre szabott kezeléseim által, az otthoni ápoló termékeit pedig az Imageskincare termékek forgalmazója biztosítja! 2016-ra a kezdeményezés országossá nőtte ki magát és több kozmetikus kollegám is részt vett benne!

2016-ban elismerésül megkaptam a év karitatív partnere címet is!

Év álom partnere és Karitatív partnere díjazottjai (2016)
Év álom partnere és Karitatív partnere díjazottjai között (2016)

 

Az Imageskincare vállalat nem ismeretlen a karitatív vizeken, hisz a vállalat CARE FOR SKIN nevű alapítványa minden évben egy fejlődő országban végez plasztikai műtéteket, beavatkozásokat.

Az idei évben Te is támogathatod munkájukat ha megvásárolod a limitált kiadású pink Ormedic szájbalzsamot!

Ha nálam rendeled meg, most a listaárból 15% kedvezményt kapsz!

„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.” (Albert Schweitzer)

 

 

Bőrrevaló programom évről évre

2015

2016

2017